Samstag, 11. März 2006

Volltextsuche / Full text search

Hi. Ich benutze AntClick v1.1 auf einem Windows XP Rechner (Standardinstallation) und frage mich, warum die Volltextsuche nicht funktioniert. In den Einstellungen habe ich nichts dazu gefunden. Fakt ist: In einem Artikel kommen die beiden Worte "Zeit" und "Aufzug" vor. Die Suche nach "Zeit" liefert den Artikel, die Suche nach "Aufzug" nicht. Warum bloß?

Hi. I'm using AntClick v1.1 on a Windows XP machine (standard installation) and i'm wondering why full text search doesn't work properly. I didn't find any preferences concerning search issues. My problem is: One article contains two words (between others of course): "Zeit" and "Aufzug". Searching for the term "Zeit" is successful, whereas searching for "Aufzug" is not. What am I doing wrong?